Monday, November 14, 2011

i'm fall in love with her

firstly aty nak cakap yg bukan senang aty nak adore seseorang artis tu. tapi dgn die ni aty follow dari awal lagi and lame2 jatuh hati dengan die. orang yang kutuk2 die tu memang la tak baik. eh korang yang kutuk die tu jealous dgn ke hape? hihi. ye semua orang buat mistake kan? if die buat live tu suare tak sedap ke ape. maybe die nervous. kn die baru lagi. lame2 okay la. ala korang nak perform kat dlm class pon nervous kn. ape tah lagi depan beribu ribu org kn. so ust think positive la. jgn la judge orang kutuk orang sesuke hati. kat twitter hari ni si die tweet yg die sedih and die sampai cakap cmni kat twitter :


 "And hope evrything will go smoothly but yea, i'm just a kampung girl who try to live out my dreams. Is that wrong?" 

hey everyone.! kampung girl or not. die berbakat and die boleh pergi jauh. so stop la kutuk kutuk die tu k. just chill and support la carrier die. kan kite same same melayu :) 

i am also from batu pahat. so aty pun kampung girl kn. so its okay. semua orang same di sisi Allah s.w.t hanye amalan baik dan buruk yang membezakan antara kite :')

NAJWALATIF! be strong my dear 








die ade senyuman yg manis okay. suke tgk najwa senyum.
and lagu CARTA HATI najwa memang best! suke suke^_^

LOVE YOU!

hihi. satin shawl aty mcm same kaler je mcm najwa. hihik
aww. *malu!



6 comments:

  1. waaaa..cmne blh same kaler?? hehehe

    ReplyDelete
  2. ku azhar : hihi. tu la. kebetulan la tu :)
    najah : kan? comel gila die senyum ^_^

    ReplyDelete
  3. haha support

    http://www.facebook.com/KamiSupportNajwaLatif

    ReplyDelete
  4. haha support najwa

    http://www.facebook.com/KamiSupportNajwaLatif

    ReplyDelete
  5. me always support najwalatiff :)

    ReplyDelete