Friday, November 18, 2011

alhamdulillah

assalamualaikum semua. :) salam jumaat yang berbahagia ye. hii. hari ni aty kemas2 barang untuk balek uitm esok. tapi semua brg2 keperluan blom beli. tade transport la. so beli kat sane je la kot :) hm today aty nak cerita pasal kengkawan aty. Ya Allah bersyukur sgt deorang dah berubah! aq tak percaye and tanak la start nnti kang terkutuk korang ye yg bertahi lalat none and tona.hihi. :) sbb tu aty IM tona kat fb malam tadi and tanye die betul2 and nasihat ape yg patut. cehhh. (pandai ke kau nasihat org aty! hihi) ala aty 


tolong nasihat mane yang perlu :) and nasib baik tona terima ape yg aty bagi tau tu. hihi :)deorang ni baru start berhijab! aty seronok dengar mcm tu walaupun smpai sekarang tak percayaaaa. wohooooo! hihik :D


ALHAMDULILLAH korang da sampai seru! aty harap korang bertudug bukan sebab fashion tapi kerelaan hati yang ikhlas nak berubah okay :) 


ni la mereka berdua. MAISARA and SOFIENA 
ha amek kau! besar aty upload! PEACE :)
gadis yang mempunyai aset MOLE! :D

and ni my girlfriend yang lain :)

and tak lupe jugak nak cakap yang aty sanagt sakit hati dengan 2orang budak ni! memang cari gadoh!


sakit hati sebab deorang pakai leopard! 
:(
rindu semua! bila mau jumpe lagi maaaa??and yg lain juga. 14 14 tu? mne korg?
SAYANG AWAK AWAK SEMUA! ok BYE
with  love:
aty mariam yang comel
hihik

2 comments:

  1. done folow u, folow me back k. xmao combong2 taw :)

    ReplyDelete
  2. hiii. tq dear. :) okay sure i will

    ReplyDelete