Tuesday, October 18, 2011

kejam nye
gambar ke 2 bayi tersbut ..
Baby yang dikelar oleh ibu kandungnya sendiri, ibu yng berusia 16th, semoga dirimu aman disana duhai anak...syurga itu janji Allah...Alfatihah
sumpah admin menangis tengok bayi ni .. moge dye aman di syurga .. amin T_T
KELAR BAYI DLM ASRAMA -Metro-

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

kejamnye manusia sekarang ni kan. takde hati perut langsung! kalau xnk dpt masalah.. taknak baby tu janganla buat bnde tak senonoh tu. ni tak dah buat sedap2 dpt anak kelar2! YA ALLAH.. sygnye tgk baby tu. aty ni dah la pantang nmpak baby mcm tu.. comelnye die kalau die hidup kn :'( 

No comments:

Post a Comment