Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET

first of all excited nk wat entry ni. haha.


Hari ni aty join segmen ni. selalu tak sempat. tengok2 je dah habes segmen ni. sedihhh! okay seperti biasa segmen Ben Ashaari tapi kali ni ben dan Lyssa bergabung. ^_^ aww. !hii


okay pada pendapat aty la kan. persamaan cik lysaa and ben ashaari ni ialah deorang ni awesome okay. otak mereka banyak idea and ade je idea nk di postkn. aty suke! hee. and ddeorang ni mesti bakal2 retiss (artis) retiss tu bak kate lisa. hihi :D


i love you both la! :)

semoga makin famous and teruskan dgn karya blog ye ^_^


okay. kawan kawan pun boleh join ye.. same2 lah mengeratkn silaturahim antare bloggerr. ececehh. hihi
Klik  SINI untuk join.

27 comments:

  1. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  2. selamat menjoin segmen

    follow sini

    ReplyDelete
  3. selamat menjoin segmen

    follow sini

    ReplyDelete
  4. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  5. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  6. dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    happy blogging :P

    ReplyDelete
  8. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  11. thank you all :) aty dah follow blog awak2 semua.! ^_^

    ReplyDelete
  12. cx dtg niieeee :) slm knl!!! :)

    ReplyDelete
  13. Singgah pagi dari blog BA :)

    ReplyDelete
  14. Eza Boom Boom lawat awak kat sini..Nak baca jawapan awak untuk soalan dari segmen tadi..Hee, apa-apa pun..Salam ukhuwah yerr ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  15. ninie singgah sini dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow sini ye empunya blog :)

    ReplyDelete
  16. ninie singgah sini dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow sini ye empunya blog :)

    ReplyDelete
  17. /..selamat malam..salam kenal...ya..;d

    ReplyDelete
  18. /..selamat malam..salam kenal...ya..;d

    ReplyDelete
  19. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  20. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  21. thank you all :) aty dah follow semua ^_^ hihi

    ReplyDelete
  22. salam kenal...terjah blog dari blog ben ashaari..wee...tak sempat masuk..tapi jalan-jalan jer la..

    http://dzuandiey.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete