Saturday, June 26, 2010

tag from sys fiza :)

tadi bukak blog sys fiza. then dye ade tag ni, name aq ade, tapi kalau ATY tu bukan aq buat malu je. weee~ hee:) takpe la. buat je. malu tutup muke :D thank sys:)
1) apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini??
haih! woot woot! betul ke ni TAG tok aq?. HAHA

2) apa nama samaran anda??
ATY.MARIAM.CIK ATY.LOLA

3) berikan tiga (3) orang yang anda sayang??
family
bestie
my little cat(sebab takde BF)

4) panggilan untuk si dia??
sape doe si die tu? mane ade.!

5) hadiah yang diimpikan daripada seseorang yang istimewa??
nak kasih sayang boleh?

6) blog manakah yang anda suka lawati??
banyak wow! semua lah!
yg baru update kat dashbord aq tu, memg confirm aq bukak:)

7) tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda??
rakan blog semua ramai tak de,dah busy.HAHA.
SO, untuk semua yg follow ATY la yer:)

2 comments:

  1. ouh.naseb baek. kalau tak malu je kan.hee. thank taw sys:)

    ReplyDelete