Thursday, August 6, 2009

sad); i'm so worried

aty kat uma,, cuti,, demam lar,tpi nseb baek juz demam panas biase jer,, bukn saspek H1N1 taw,, demam dr ari khmis.. ari isnin msuk wad,, naseb baek slase da blh kuar,, my mum bwk blek uma,, adey,busan ouh dok uma,, tataw na buat ape,, da la stu buku pon aty ta smpat nk bwk blk,, hmm,, snggah hostel juz nk amek purse jer,, YA ALLAH, ble agknye aty nk btol2 sehat cam kawan2 ekh? seronok je tgk deurg y sehat tuh,, hmm); ni da hri ke-8 aty demam,, aty nk blek ostel ahad ni, tu pon mak kate kalu da btol2 sehat,, tpi aty nk SPM,, trial nk dekat da,, adoy,, risaw2! aty da ttggl byk blajar dah.. yela,da smggu ta sekola,,

doakn aty cpt sembuh taw

1 comment:

  1. aty blew nak update blog ny...????

    ReplyDelete